...

10 beste krabpalen voor katten

Krabpaal Chartreux Blackline Dark Grey

Overzicht van de 10 beste krabpalen

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een krabpaal voor uw kat. De paal moet de juiste maat hebben, gemaakt zijn van een materiaal dat je kat leuk vindt, verschillende niveaus van vermaak bieden en stabiel zijn. Krabpalen zijn ontworpen om eruit te zien als bomen, waar katten hun klauwen zouden klauwen in de natuurlijke omgeving. Bedrijven bieden veel mogelijkheden om het probleem op te lossen, van kleine in jute gewikkelde palen tot grote complexen die aan het plafond hangen.

Als de kat te veel ruimte heeft, kunnen ze de meubels beschadigen, dus het is belangrijk dat het oppervlak groot genoeg voor ze is. Kleinere modellen worden gekozen door eigenaren van kleine appartementen, terwijl grotere modellen worden gekozen door eigenaren van grotere appartementen of huizen. Hoe interessanter het ontwerp, hoe interessanter het dier het zal vinden om mee te spelen.

Het kiezen van natuurlijke materialen is een betere keuze bij het bouwen van een krabpaal. Hout is zachter dan spaanplaat en kan verwondingen bij uw huisdier helpen voorkomen. Sisal en touw zijn goede keuzes om rond de paal te wikkelen, omdat uw huisdier ermee kan spelen, maar na het spelen kunnen er kleine stukjes achter vallen. Vermijd bont dat een rubberen achterkant heeft of specifiek naar iets ruikt. Nepbont wordt ook niet aanbevolen. De kat kan bang worden door de elektrische lading die hij kan opbouwen, en een vacht van goede kwaliteit heeft geen basis van rubber.

De krabpaal mag geen scherpe hoeken of randen hebben en hij moet stabiel genoeg zijn zodat de kat zich niet bezeert als hij rond zwaait. De paal mag ook niet zwaaien of bewegen wanneer de kat eraan probeert te krabben.

Door kattensprays of kruiden aan het materiaal toe te voegen, is de kans groter dat het speelgoed geliefd wordt bij het huisdier en er vaak mee wordt gespeeld. Dit is een toegevoegde bonus.

Tot slot, deze selectie van de 10 beste krabpalen is opgemaakt volgens prijs en kwaliteit. Er zijn natuurlijk nog goede krabpalen op de markt, maar dat is ieder zijn eigen smaak. De katten beslissen of ze blij zijn of niet.


Beste krabpalen met één paal.

Kattenklim Classic 2 lichtgrijs 36x36x60cm Ø7cm - 10 beste krabpalen voor katten

Kattenklim Classic 2 lichtgrijs 36x36x60cm

Een zuil op een vierkante standaard, het stuk is bedekt met zowel kunstbont als een dik touw. Hoe hard een kat ook trekt en aan zijn klauwen slijpt, de paal zelf kan niet middendoor breken. Het bont aan de voet van de kolom blijft tijdens het spelen op zijn plaats, let op eigenaren van pluizige katten.

Een kolom touw bedekt met kunstbont staat op een vierkante basis bedekt met meer kunstbont. Wanneer katten hun klauwen gebruiken, breekt de kolom niet en de losgerukte sisalstukjes valt op de plaat en wordt zo niet overal verspreid. Eigenaren merken op dat er geen afval achterblijft na het spelen. Deze krabpaal is geschikt voor katten en kittens.

Deze palen passen overal in het interieur. De paal is hoog genoeg voor katten van alle soorten en maten, maar een kleine krabpaal kan niet worden beschouwd als een vervanging voor een volledig speeltuin.

( Kattenklim Classic 2 lichtgrijs 36x36x60cm Ø7cm – De prijs ligt tussen 30 en 40 Euro – Bekijk hier deze krabpaal)

 


10 beste krabpalen voor katten - Krabpaal Kylian grijs 31x36x34cm

De Krabpaal Kylian grijs 31x36x34cm

De Krabpaal Kylian grijs 31x36x34cm is een vergelijkbare katten krabpaal maar met speelgoedjes en uitkijkpost. Dieren slijpen graag hun klauwen aan sisal, en de Kylian Krabpaal voor Katten is een kleine paal die omwikkeld is met sisal. De paal staat op een ronde voet en is van natuurlijk materiaal dat geen allergieën veroorzaakt.

Aan de bovenkant van de kolom is een heldere bal aan een touw. Hierdoor weten dieren dat ze weer omhoog worden geduwd. De bovenverdieping heeft een mooie, comfortabele ligplank als hoger uitkijkpunt.

De paal staat op een stevige basis die niet zal zwaaien, zelfs als het huisdier te hard speelt. ( Krabpaal Kylian grijs 31x36x34cm – De prijs ligt tussen 47 en 50 Euro Bekijk hier deze krabpaal)

 


Beste katten krabpalen met één paal en huisje.Kattenklim Classic 3 lichtgrijs 32x32x55cm Ø7cm

Kattenklim Classic 3 lichtgrijs 32x32x55cm

Een vergelijkbaar krabmeubel zoals hierboven maar met een huisje. De krabpaal voor kleine katten en kittens is gemaakt van een stevig frame, bedekt met dikke pluche stof. Het huis heeft een zachte bodem en de bank heeft zachte zijkanten, zodat het dier goed zicht heeft. Een geweldige comfortabele plek voor het dier om te leven.

 

Het bijgevoegde montageplan maakt de installatie zeer eenvoudig. ( Kattenklim Classic 3 lichtgrijs 32x32x55cm Ø7cm – De prijs ligt tussen 35 en 40 Euro Bekijk hier deze krabpaal)

 


10 beste krabpalen voor katten - Kattenklim Bongo gebroken wit 30x30x59cm

Kattenklim Bongo gebroken wit 30x30x59cm

De Bongo Kattenklim heeft een bel en stevige sisal krabpaal Ø7 cm om op het klimmeubel te klimmen. Dit zal de kat plezierige momenten bezorgen. Het bovenplatform (30x30cm) en de ronde, gezellige schuilplaats bieden uw kat veel rust en stilte.

Een kleine, stabiele krabpaal is voorzien van een platform en een schuilplaats. De paal heeft een diameter van 7 cm. De krabpaal is stevig gemaakt dankzij een grote schroef. De kwaliteit is goed, en het vakmanschap is uitstekend.

Een combinatie van een krabpaal en kattennest, een betaalbare spaanplaataccessoire met pluche bekleding. Het beneden gedeelte is een grot met een zacht bed, terwijl het bovengedeelte een kleine rustplaats heeft. Er is dus een ruimte voor de kat om boven te rusten, met uitzicht !!!!

De fabrikant biedt 3 kleuren van de krabpaal en de paal kan in 5 minuten worden gemonteerd zonder extra gereedschap.
De kattenklimmer is ongelooflijk stabiel en de buitenstof is zeer zacht pluche. (Kattenklim Bongo gebroken wit 30x30x59cm – De prijs ligt rond de 65 Euro Bekijk hier deze krabpaal)

 


Krabpaal Chartreux Blackline Dark Grey - 10 beste krabpalen voor katten

Chartreux Blackline Dark Grey krabpaal

De Chartreux Blackline Dark Grey krabpaal is geweldig voor grote katten om op te spelen, en is zeer stevig klimmeubel met zijn 20 cm diameter sisalpaal en 4 cm dikke bodemplaat. Aan de stevigheid van de constructie valt niet te twijfelen.

Met deze krabpaal kunnen katten urenlang plezier beleven. Met een hoogte van 1 meter is dit de juiste hoogte om uit het raam te kunnen kijken. Het meubel zou geweldig mooi staan in elke woonkamer.

Katten houden ervan om aan speeltouwen te krabben of ze gebruiken om naar de bovenkant van hun stoel te klimmen. Het speeltouw is erg sterk en kan ook als springtouw gebruikt worden. Er zijn vier kleuren beschikbaar voor de originele krabpaal. (Chartreux Blackline Dark Grey krabpaal – De prijs ligt rond de 169 Euro Bekijk hier deze krabpaal)

 


Beste krabpalen voor katten met twee niveaus.

Als je een klein appartement hebt, maar je kat meer ruimte nodig heeft om te spelen, kunnen tweelaagse krabpalen een goede vervanging zijn. Katten die deze paal gebruiken, zitten graag op de zachte lagen en klauwen er af en toe naar. Ze zijn goed voor katten die niet erg actief zijn.

Krabpaal Maine Coon Lounge Light Grey - 10 beste krabpalen voor katten

Krabpaal Maine Coon Lounge Light Grey

De Maine Coon Lounge Krabpaal is geweldig voor grote katten, zoals de Noorse Boskat of Maine Coon . Natuurlijk zijn deze prachtige krabmeubels ook geschikt voor alle kattenrassen.

De palen hebben een diameter van 20 cm wat heel stevig is. De bodemplaat is 4,5 cm dik en wordt met vier schroeven aan de sisalpaal (die een houten binnenkant heeft) bevestigd. De dikke plaat verzwaart de uiteinden van de zeer stevige paal.

Het ligvlak boven de trede is 62 x 42 cm en kan worden gedraaid. Deze krabpaal is 120 cm hoog en heeft een 5 cm dik kussen dat erg zacht is. Het kussen kan worden verwijderd en gewassen. De perfecte krabpaal voor in de woonkamer. Stevig, niet al te groot  en stijlvol.

Ook zijn alle krabpaal onderdelen los van elkaar verkrijgbaar en snel te bestellen.

(Krabpaal Maine Coon Lounge Light Grey – De prijs ligt rond de 150 Euro Bekijk hier deze krabpaal)

 

 

 


Beste krabpalen voor katten met drie niveaus.

Als je een klein appartement hebt, maar je kat meer ruimte nodig heeft om te spelen, kunnen drielaagse krabpalen een goede vervanging zijn. Katten die deze paal gebruiken, zitten graag op de zachte lagen en houden van een zacht kattenhuisje.

Krabpaal Devon Rex Light Grey

Krabpaal Devon Rex Light Grey

De RHR Quality Krabpaal is een stijlvolle en stevige krabpaal voor grote katten. Deze paal heeft palen die tot 15 cm dik zijn, en een zeer grote rustplaats bovenaan. Er is ook een speelhuis (40 x 40 x 27 cm, met een opening van 20 x 20) en 2 verwijderbare kussens.

Katten die erg actief zijn, kunnen deze krabpalen met drie niveaus gebruiken in plaats van een grotere ruimte. Katten die wel op de paal spelen, zitten graag op de zachte bekleding en klauwen er af en toe naar.

Deze palen zijn geweldig voor kleine appartementen, omdat ze minder ruimte innemen dan andere palen. Zelfs grote katten passen overal in het complex, dat een enorme speelruimte voor katten heeft. De ruimte die het inneemt in de kamer is klein, ondanks dat het de kat veel vermaak biedt.

Beneden in het huisje is genoeg ruimte voor zelfs 2 huiskatten. Buiten staan ​​de sisalpalen om de klauwen te slijpen. (Krabpaal Devon Rex Light Grey – De prijs ligt rond de 199 Euro Bekijk hier deze krabpaal)

 


Royalty Light Grey krabpaal - 10 beste krabpalen voor katten

Royalty Light Grey krabpaal

De Royalty Light Grey krabpaal heeft dikke palen van 20 cm met sisaltouwen een verzwaarde voetplaat. Het is erg stevig. Aan de platen is allemaal dik pluche vastgemaakt.

De Royalty is een krabpaal voor grote katten, zoals Ragdoll of Maine Coon. Het kan ook worden gekocht door klanten die een stevige krabpaal willen in plaats van een goedkoop model. De Royalty heeft twee draaiplateaus van 55 x 55 cm boven een 62 x 42 directiestoel met een 15 opstaande rand. Op de stoel zit een 5 cm dik, knus kussentje dat eraf gehaald kan worden. De hoogte van 155 cm maakt de Royalty een ideale krabpaal voor uw woon- of slaapkamer en een uitstekende zit- en ontspanningsplek voor uw katachtige metgezel.

De ligplaten en directiestoel zijn gemaakt van 2,5 houtdikte, en de enorme bodemplaat is met 4 schroeven aan de 20cm dikke sisalpaal bevestigd. De solide constructie van het bureau maakt het erg stevig. (Krabpaal Royalty Light Grey – De prijs ligt rond de 199 Euro Bekijk hier deze krabpaal)

 


Beste krabpalen voor katten met vier niveaus.

Krabpaal Corner Coon Light Grey - 10 beste krabpalen voor katten

Krabpaal Corner Coon Light Grey

Deze Krabpaal Corner Coon Light Grey, een lichtgrijze krabpaal en zeer stevig meubelstuk van RHR. Het heeft twee hangmatten en een stoel met een wasbaar kussen dat kan worden verwijderd. De palen zijn extra dik, met een diameter van 12 centimeter. De metalen rand van de hangmatten kan tot 20 kilogram aan gewicht dragen.

Op de bodem van de kooi zit een hoge, dikke plaat en onderaan de trap zit sisaldoek om op te krabben. Het onderduikhuis is extra groot zodat dieren er comfortabel in kunnen trekken.

Oudere katten, of katten die moeite hebben met springen, kunnen gemakkelijk op de Krabpaal Corner Coon klimmen. Deze hangmat is een kussen en hangmat in één. Het is de droom van elke kat, zie foto’s. (Krabpaal Corner Coon Light Grey – De prijs ligt rond de 259 Euro Bekijk hier deze krabpaal)

 


Beste krabpalen voor katten met zes niveaus.

Krabpaal Kilimandjaro de Luxe Cream - 10 beste krabpalen voor katten

Krabpaal Kilimandjaro de Luxe Cream

Kilimandjaro de Luxe Creme is een extra grote, stevige krabpaal met meerdere sisalpalen en een crème kleur. Elke kat zou dol zijn op dit bericht.
De stoel heeft een massief, mooi design en kan tot 20 kilogram dragen. De hangmat heeft een dikke metalen rand en het kussen kan van het krabmeubel worden gehaald. De volledige krabpaal is 180 centimeter hoog en zeer stabiel.

De krabpaal is bedekt met sisaldoek en de gebogen trap aan de onderkant van het kattenhuisje is groot en dik. Het speeltouw is 5 cm dik en de kat kan gemakkelijk omhoog klimmen door de halfronde pijp bovenop, of door de deuropening aan de linkerkant. Het kattenonderduikhuis heeft een grote bodemplaat en onderaan een gebogen trap. Op de tweede verdieping is er een grote loungeruimte. Boven in het gebouw bevinden zich nog 2 high-end executive stoelen. Een daarvan is een grote directiestoel van 60 x 43 cm met een 5 cm dik kussen en een Luxe hangstoel (die draaibaar is). De zitting heeft een ligoppervlak van 45 cm doorsnede.

Deze krabpaal Kilimandjaro De Luxe is een kwaliteitsproduct. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 23KG. (Krabpaal Corner Coon Light Grey – De prijs ligt rond de 349 Euro Bekijk hier deze krabpaal)